CENTRUM AUTHENTICITEIT SOEVEREINITEIT & LICHTTAAL

LICHTTAAL KAARTLEGGING

Tijdens haar Lichttaal transmissie voelde ik de elementen van Aarde, Water, Vuur en Lucht diep in mij vibreren met de vernieuwde harmonie.

Deze Lichttaal kaarten bevatten multidimensionale informatie en coderingen. Ze raken je op meerdere lagen en je Hogere Zelf ontvangt, begrijpt en weet wat het voor jou betekent en wat je ermee kunt doen.

De Lichttaal kaarten zijn ontstaan tijdens het ontwaken van de Lichttaal in mezelf. Ik werd uitgenodigd om de kaarten te maken en ermee te gaan werken. Het bracht me vreugde, balans en inzichten. Nog elke dag begin ik de dag met een Lichttaal kaartenlegging. Het geeft me in het moment en in de loop van de dag richting van de energie die aanwezig is en ze geven me leiding, inzichten en balans. Het is een tool voor transformatie, een uitnodiging om je met de hogere frequenties te verbinden.

Ik ben ze gaan gebruiken bij vraagstukken van mezelf en van anderen. En ze geven richting aan de te zetten stappen voor een hogere frequentie. Een focus op heling en een vraag om vanuit een hoger perspectief het leven of de situtatie te bekijken. Ze leiden naar Hogere Liefde en zijn niet alleen een tool voor transformatie maar zeker ook voor het versnellen van je ascentiereis.

TER AANVULLING: Een Lichttaal kaartlegging wordt bij een coachingssessie meestal wel ingezet. Je kunt zelf kiezen of je er nog een Lichttaal transmissie bij wilt ontvangen of niet. Met de Lichttaal transmissie erbij wordt er op een dieper niveau gewerkt en ontvang je via de lichttaal informatie en coderingen op zielsniveau.

Lichttaal kaartlegging
met coaching

en transmissie

EURO 77.00

WAT HEBBEN DE KAARTEN JOUW TE VERTELLEN?

en vooral wat wil jij jezelf, via de kaarten, vertellen?

Lichttaal kaartlegging

met coaching
zonder transmissie

EURO 55.00